Szállítás az ország egész területén. Érdeklődjön árainkról: +36/70-384-0703 ertekesites@renovashop.hu

Szállítási információk és a rendelés menete

Szállítási információk

Modern ügyfélkezelési rendszerünknek és gyakorlott értékesítőinknek köszönhetően, gyorsan, rugalmasan és pontosan tudjuk kezelni az Ön megrendelését, az ajánlatkéréstől egészen akár az utolsó csavar behajtásáig.

Mindig arra törekszünk, hogy hatékonyságunkkal ügyfeleinknek időt és pénzt spóroljunk, megőrizve – sőt megemelve – az elvárt színvonalat.

Keressen fel minket bátran kérdéseivel, kéréseivel az alábbi elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot akár egy gombnyomás segítségével. Az ország bármely pontjáról is legyen szó, mi mindent megteszünk azért, hogy Ön elégedett legyen.

Ingyenes szállítást biztosítunk az ország egész területén, amennyiben rendelése mindhárom alábbi kritériumnak megfelel:

 1. A rendelt mennyiség legalább 80 m².
 2. A szállítási cím kamionnal (13.5 m / 24 t) is egyszerűen és ingyenesen megközelíthető*.
 3. Az általunk megadott szállítási időpontban a lerakodáshoz legalább 4 fő rakodómunkás vagy emelővillás targonca rendelkezésre áll.

*Ha rendelése eléri a 80 m² mennyiséget, de Ön úgy gondolja, hogy a szállítási cím nem közelíthető meg kamion által, megadhat szállítási címként egy ideiglenes telephelyet, vagy egy ismerőse lakhelyét, ahol a kamion gond nélkül tud közlekedni. Amennyiben ez nem megoldható, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi igyekszünk megoldást találni problémájára.

A megrendelés menete

 1. Cserepeslemez profil meghatározása értékesítő kollégánk segítségével Meghatározandó az épület magassága, a tető lejtési szöge, hossza, valamint a tagoltsága is. Fontos még a kivitelezés módja (szüksége lesz-e kivitelezőre a munka elvégzéséhez) és a megrendelő esetlegesen felmerülő további igényei.
 2. Szín kiválasztása Széles színválasztékunknak köszönhetően nem lesz egyszerű kiválasztania az Önnek megfelelő színt, de ne féljen, segítünk! A színeket megtekintheti helyben a telephelyünkön, a letölthető katalógusainkból, de igény esetén akár postán is el tudjuk juttatni Önnek az elérhető színmintákat.
 3. A mennyiség meghatározása
  A felület pontos méretének, és a lemezek hosszának és darabszámának megadása. FONTOS: A tető felmérését a majdani kivitelező végezze el, mivel így elkerülhető az esetleges méretbeli eltérések esetén az egymásra mutogatás, a lemez rövid vagy a méret nem volt jó. Mi a pontos tető méretek alapján számítógépes lemezkiosztást készítünk, így optimalizálva a vágási veszteséget. Ezt a kiosztást szállításkor átadjuk a megrendelőnek.
 4. Írásos árajánlat 24 órán belül
  Amennyiben Ön az árajánlatkérése során pontos méretekkel és adatokkal is tud szolgálni, úgy kollégáink 24 órán belül küldik is Önnek a személyre szabott árajánlatot! Tegyen próbára minket, hiszen nincs veszteni valója!
 5. Szállítási cím rögzítése
  Ha ajánlatunk elnyerte tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül, egyeztessen szállítási címet kollégáinkkal, a többit pedig bízza ránk!
 6. Előleg befizetése
  A gyártás elindításához szükségünk van 50% előlegre, melyet díjbekérő alapján fizethet be. A megrendelés leadása után emailen vagy faxon keresztül eljuttatjuk Önhöz a díjbekérőt, melyet átutalással teljesíthet. Az összeg másik felét elég a termékek átvétele után átutalnia, így biztosan elégedett lesz termékeinkkel.
 7. Szállítási időpont visszaigazolása
  Amint az Ön által megrendelt termékek gyártása megkezdődött, kollégáink tájékoztatják Önt a szállítás várható időpontjáról, amely általában 1, maximum 2 hét szokott lenni.
 8. Leszállítás a megadott címre
  A megrendelt termékek leszállítása az Ön által megadott címre. Fontos, hogy a helyszín nyerges vontatóval is megközelíthető legyen, és a gyors lerakodás feltételei adottak legyenek.
 9. Végszámla kiegyenlítése
  A cserepeslemez megérkezte után nem maradt más hátra, mint az előleg utáni fennmaradó összeg átutalása számlaszámunkra. Ha pedig Ön is meg volt elégedve csapatunkkal, örömmel fogadjuk visszajelzését.