Szállítás az ország egész területén. Érdeklődjön árainkról: +36/70-384-0703 ertekesites@renovashop.hu

Kiegészítők cserepeslemezekhez

Kiegészítők cserepeslemezekhez

Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes és tartós legyen, számos kiegészítő szükséges a munkához. A színben és formában jól illeszkedő kiegészítők teszik teljessé a tetőfedést. Ne spórolja ki ezeket, és nyugodtan alhat szélben és viharban egyaránt!

Tetőfóliák

A cserepeslemez után a második biztonsági védelem a csapadék ellen a tetőfólia. Ezeknek számos követelménynek kell megfelelniük, éppen ezért több típusa létezik. A lemeztetők esetében fontos a vízzáróság, a páraáteresztés és nem utolsó sorban a hőterhelés elviselése hosszú távon.

Csavarok

Önfúró és hőálló tömítéssel ellátott csavarok biztosítják, hogy a tetőlemez a nagy viharokban is a helyén maradjon. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő darabszámú csavar felhasználása a tető szerelésekor. A csavarok menetkialakítása teszi lehetővé, hogy fa és acél szerkezetre egyaránt szerelhetjük az acéllemezeket.

Félköríves gerincelem

Az utolsó szerelési fázisok egyike, a gerincelemek ( kupás ) elhelyezése. Ennek fő feladata a vágott élek takarása és a csapadék, valamint a porhó bejutásának megakadályozása. Megfelelően szélesnek kell lennie ahhoz, hogy nagy széllel járó esőben is megakadályozza a víz visszafolyásának lehetőségét.

Szellőző szalag gerinchez

Ez a szalag a gerincelem kiegészítője, mivel ez akadályozza meg a porhó befúvódását, ugyanakkor lehetővé teszi a pára kiszellőzését is. Formázható széleivel könnyen igazítható a tetőlemez formájához.

Tömítő gallér

A különböző antenna, szellőző, vezetéktartó illetve gázkémény átvezetéseknél ideálisan használható a gumi gallér. Méretre igazítható a felső karima, az alsó lemezes széle pedig tökéletesen illeszkedik a cserepeslemez hullámaihoz. Többféle méretben kapható.

Hófogó

A lemeztetőkön könnyebben megcsúszik a hó a hagyományos tetőkhöz képest, ezért rendkívül hasznos és sokszor kötelező kiegészítő a hófogó. A baleset megelőzés mellett fontos szerepet játszik az ereszcsatorna épségének megőrzésében is. A tetőlemez színével megegyező bevonatokkal rendelhető.