Szállítás az ország egész területén. Érdeklődjön árainkról: +36/70-384-0703 ertekesites@renovashop.hu

Kiselemes cserepeslemez

Az “egyemberes” megoldás.

Kiselemes cserepeslemezek

Nagyon tagolt vagy nagyon magasan van a tetője? Nincs elég helye tárolni? Esetleg saját maga kivitelezné a család segítségével? Akkor ez érdekelni fogja.

Kevesebb vágási veszteség, könnyebb szállítás és a legjobb alapanyagok. Könnyen tárolható és könnyedén mozgatható, sőt, társasházak kivitelezésénél akár egy átlagos liftbe is könnyen berakodhatja. Vannak esetek, amikor nincs jobb és kényelmesebb megoldás, mint az egyemberes cserepeslemez.

R

Gyakorlati szempontból:

gyors és könnyű szerelés, a bordázat felületén nem kell rögzítőcsavarokat használni (retesz-zár funkció).
R

Esztétikai szempontból:

a bordázat felületén nincsenek rögzítőcsavarok, illetve a tető felületén kisebb számban kell alkalmazni. A három lap csomópontjánál lévő összeillesztések kevésbé láthatóak. Ezen kívül a „Z” típusú bordázat mély árnyékokat alkot, melyek eltakarják a lemezek összeillesztését, és a borításnak karakteresebb kinézetet kölcsönöznek, mely hasonlít a hagyományos kerámiacserepekhez.
R

Biztonsági szempontból:

a lecsurgó víz elkerüli a lemezek vízszintes összeillesztését, vihar esetén pedig a szél nehezebben bontja meg a tetőt, így kiemelkedően magas ellenállást kölcsönöz extrém időjárási körülmények között is.

Venecia profil

A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi a hagyományos cserepek formáit. Kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt. Könnyen szállítható és mozgatható, akár egy liftbe is könnyen bepakolható társasházak esetében. Az előre elkészített furatok megkönnyítik a fűzőcsavarok behajtását ott, ahol a lemezek átfedik egymást. Nagyon kevés vágási veszteség keletkezik még a bonyolultabb tetők esetében is.

Svéd SSAB alapanyagból, Prelaq bevonattal, 5 féle színben kapható. A bevonat és az alapanyag minőségére jellemző, hogy 50 év gyártói garanciát adunk hozzá.

A Zet® cseréplemez kompakt méretének köszönhetően, a klasszikus acél tetőfedésekkel szemben nagyban megkönnyíti a szállítást, a szerelést illetve kevesebb a keletkező hulladék.

Modulmérete miatt gyorsan és rendkívül hatékonyan fedhetjük be a tetőt, tovább csökkentve a vele járó költségeket.
A Zet® moduláris cseréplemez kiemelkedő tulajdonsága a bordázat formája (jogilag védett megoldás).

A Zet® moduláris cseréplemez esetében egy összetettebb megoldást alkalmaztunk: a két modul felületének és a köztük lévő bordázatnak a metszete a „Z” betű alakjához hasonlít, így a bordázat eltolódása hegyesszöget alkot az alsó modul felületével.

Zet profil

Murano profil

A Murano cserepeslemez kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt. Könnyen szállítható és mozgatható, társasházak kivitelezésénél akár egy liftbe is könnyen bepakolható. Az előre elkészített furatok megkönnyítik a fűzőcsavarok behajtását ott, ahol a lemezek átfedik egymást. Nagyon kevés vágási veszteség keletkezik még a bonyolultabb tetők esetében is.
Az IZI® egy kétmodulos fémcserép, melyet a legapróbb részleteket is figyelembe véve alkottunk meg. Tökéletesen sima felülete szerény eleganciával és futurisztikus jellegével nyűgöz le, időnek és múló trendeknek ellenálló tetőfedést képezve. Utánozhatatlan forma, egyszerű és gyors felhelyezés, kivételes tartósság, „Z” típusú borda, valamint ismétlődő szín és struktúra. Ezek az IZI®, előnyei, melyeket 30 év (TK), illetve 55 év (HC) garancia igazol.

Izi profil

Bavaria 2.0 profil

A Bavaria Roof 2.0 egy kifejező, jellegzetes minta, amelyet a legújabb technológiai megoldásokkal gazdagítunk.
A Gamma 2.0 cserepeslemezeket a hullám alakja szerint vágják le, amelynek köszönhetően a lemezek vízszintes illesztései láthatatlanok.

Gamma 2.0 profil